Kom naar de infosessie over autodelen
op dinsdag 21 april 2015!

Dan is particulier autodelen de oplossing voor jou!

Autodelen is een vorm van duurzame mobiliteit waarbij meerdere personen om beurt gebruik maken van één (of meerdere) wagen(s). De wagen wordt dus gebruikt wanneer hij nodig is. Wanneer de wagen niet nodig is, kan hij door een andere persoon gebruikt worden. Autodelen heeft tal van voordelen. Het is niet alleen dé goedkoopste manier om met de auto te rijden, maar is ook goed voor de gezondheid. Bovendien is het een manier om de bereikbaarheid en de leefbaarheid van de stad te verbeteren en zijn er ook verschillende maatschappelijke voordelen. Zo ga je meer nadenken over je autogebruik, zorgt het minder aantal gereden kilometers voor een schoner leefmilieu en zorgen minder geparkeerde wagens voor meer open ruimte. Die ruimte kan gebruikt worden voor het aanleggen van parkjes, speeltuinen, ontmoetingsplaatsen, enz. Daarnaast zorgt autodelen ook voor meer sociaal contact.

Wil je weten hoe je mensen vindt die samen met jou een auto willen delen of om je eigen auto mee te delen, welke afspraken je moet maken, en welke verzekering je moet nemen?

Kom dan naar de infosessie op dinsdag 21 april om 20 uur in De Kruisboog en ontdek er alles over!

Dit wordt georganiseerd door Beweging.net Tienen in samenwerking met Autopia.

 

Locatie: CC De Kruisboog, Sint-Jorisplein 20 te 3300 Tienen
Meer inlichtingen: Luc Kinnaert, kinnaert.luc@skynet.be of 0479 47 92 56


Schrijf in voor de Nieuwsbrief van Vissenaken

Activiteiten
in/rond Vissenaken

webhosting-------
.

 

Welkom op de webstek van Vissenaken. Hier vind je heel veel over deze deelgemeente van Tienen... heb jij nog iets? Klik hier...