Bart Smeulders

Dubbeltentoonstelling
Karel De Groef en Bart Smeulders

Maandag 2 maart 2015 tot zaterdag 27 juni 2015 in De Kronkel (zie Uit in Vlaanderen)

TENTOONSTELLING, SCHILDERKUNST EN GRAFIEK

Schilderijen, installaties en foto's van twee totaal verschillende kunstenaars maar die beide zichzelf op een gelijkgezinde intieme manier aan de buitenwereld tonen. Zowel Karel als Bart stelde eerder al tentoon in De Kronkel en komen er een beetje thuis.


17 november 2006 - 31 december 2006:

Tweeëndertig jaar geleden werd Bart geboren in een Leuvens ziekenhuis. Hij groeide als oudste van drie kinderen op in de – toen nog – landelijke gemeente Tremelo. Hij liep daar school op zijn eigen speelse manier. Bart was een jongen die jong en oud kon boeien met zijn eigentijdse humor.
Na een turbulente puberteit belandde hij in Leuven, de studentenstad bij uitstek, waar hij nu nog steeds verblijft. Hij volgde er verschillende opleidingen en bekwaamde zich in de stiel van stukadoor. Ook taalkundig trekt Bart zich goed uit de slag. Hij volgde verscheidene cursussen Frans en Engels.
Bart is een echte avonturier en reist vooral graag naar het warme, glimlachende Azië. Dankzij een cursus fotografie slaagt hij er steeds in om met unieke fotoreportages van zijn reizen terug te keren.
Als schilder wil hij uiting geven aan zijn gevoelens. Het druk kleurenpalet dat hij hiervoor gebruikt, heeft ook een therapeutisch effect. Bart maakt naamloze werken om de kijker voldoende vrij te laten.

De foto’s en schilderijen hingen in De Kronkel van 17 november 2006 tot 31 december 2006.

Contact Bart Smeulders:
Kapucijnevoer 118 bus 10
3000 Leuven
tel 0477 21 05 89
bartsmeulders@hotmail.com

 

 

webhosting
.
domeinnaam domein
Submit Site - Website Promotion
Website Promotion - Submit Your Site to 100+ Search Engines!