Zaterdag 1 september 2018

Sergio

Het is weinigen gegeven aan een voornaam genoeg te hebben. Arno, Toots, Adèle, en, jawel, Sergio. Zijn naam staat voor een kruidig mengsel op basis van ruwe bolster en blanke pit.

Geboren Quisquater, geboren woelwater, jaagt kleine Serge een gans lerarenkorps de gordijnen in, maar even later palmt hij zijn slachtoffers weer in met de hits van de zoetgevooisde Tom Jones of Engelbert Humperdinck. Het Vlaamse levenslied houdt er even later (1987) ‘Het staat in de sterren geschreven’ aan over, Serge’s eerste single.

Sergio, een broertje dood aan komedie spelen, is, zoals ze dat zeggen, ‘nen echte’. Hij blijft gedreven in zijn zoektocht naar een muzikale thuishaven. Werd de fond ooit gelegd door Tom Jones en Engelbert Humperdinck, het is het voorbeeld van André Hazes dat Sergio weer de smaak verschaft van thuiskomen. Hij is nu eenmaal kind aan huis in het levenslied, met al zijn emotie en energie, met al zijn vertwijfeling en zekerheden, met al zijn ontroerende ambiance. En eindelijk is het zover, de mayonaise pàkt.

Sergio, tot spijt van wie het benijdt, Sergio is uniek.

Zijn rock-liefde laat hem tal van gastoptredens doen. Zijn jeugdliefde voor het levenslied drijft hem vandaag in de armen van John Terra. Zijn eigen leven vormt de peper in dit hoogstpersoonlijke mengsel.
Benieuwd hoe pikant dit recept kan worden. Want, geef toe, het zijn deze figuren die de vaderlandse muziek kruiden. Er zijn nu eenmaal veel mannen met die naam, er is zelfs een aantal Hermannen met die naam, maar er is slechts één Sergio met de echte smaak van Sergio.


www.sergio.be


Deuren: 20u00


Inkomkaarten: 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa.

Voorverkoop inkomkaarten met extra korting: klik hier


Festinaken door de jaren: klik hier

 

 

domeinnaam domein
Submit Site - Website Promotion
Website Promotion - Submit Your Site to 100+ Search Engines!




bestel je vlag