Dorpsfeesten 2018

Voorwoord van de voorzitter

Beste dorpsgenoten, beste bezoekers van onze dorpsfeesten,

 

De voorbije maanden hebben de leden van de raad van bestuur in nauw overleg met de algemene vergadering van onze vzw ‘Vissenaken Ons Dorp Leeft’ (VODL) heel hard gewerkt om u bij de dorpsfeesten opnieuw een gevarieerd programma aan te bieden. Zoals u in het programma kan lezen, valt er tijdens het feestweekend opnieuw heel wat te beleven in ons mooi landelijk dorpje. We zijn daar bijzonder fier op. Graag wil ik dan ook iedereen bedanken die rechtstreeks of onrechtstreeks meegewerkt heeft aan de totstandkoming van Festinaken en het dorpsfeest.

Dit jaar organiseren we onze 10de dorpsfeesten! Een jubileumeditie!

Om deze editie extra in de verf te zetten, bezorgen we aan alle inwoners van Vissenaken een balpen als verjaardagscadeau. Zo kan u de datum van onze dorpsfeesten onmiddellijk in uw agenda noteren.

Het programma bestaat ook dit jaar uit enkele vaste ingrediënten zoals de dorpsbarbecue, T-run, de kunst- en ambachtenmarkt, de paardenmolen, de springkastelen, de oldtimermeeting, het kerkconcert,…

Festinaken op zaterdag 1 september is top! Niemand minder dan Get Ready, Sergio, Christoff en dj Mil zullen de revue passeren. We hopen u allemaal te mogen verwelkomen.

Maar er staan ook enkele ‘nieuwigheden’ op het programma.

Na enkele jaren van afwezigheid zal er op zondag 2/9 opnieuw een zeepkistenrace zijn. KLJ Vissenaken zal hier de schouders onder zetten.

Het is aangewezen zelf de stembanden te smeren en mee te zingen met Herman Vandermeulen tijdens de tweede editie van ‘Vissenaken zingt’.

De ezeltjes van de Mispelhoef blijven een jaartje op stal en zullen vervangen worden door de pony’s van Polly’s Ranch for special kids.

Ter gelegenheid van deze dorpsfeesten werd in samenwerking met postzegelclub Tipoc en de Vissenaakse fotografen Etienne Kinnaer en Philippe Smolders een mooie Vissenaakse postzegelreeks uitgegeven. Tijdens de dorpsfeesten worden deze zegels te koop aangeboden aan de infostand.

We hopen dat u veel plezier zult beleven tijdens deze tweedaagse feesten en met een gelukkig gevoel huiswaarts keert.

 

Steevast eindig ik met de woorden van Bodeaux:
“De schoonheid der aarde is niet te koop; zij behoort aan wie haar ontdekt, haar begrijpt en haar weet te genieten.”

 

Tot op onze dorpsfeesten, want…

Vissenaken leeft!

Wim Bergé,
Voorzitter Vissenaken ons dorp leeft vzw

Raad van bestuur
Wim Bergé (voorzitter), Jean-Paul Thiry (ondervoorzitter), Jan Bollen (secretaris), Francis Coeckelberghs (penningmeester), Guido Verhaegen (commissaris),
Emile Defau, Didier Rens, Philippe Smolders, Glenn Vangoidsenhoven,
Greet Verbeylen, Chris Verhaegen, (bestuursleden).

 

 

domeinnaam domein
Submit Site - Website Promotion
Website Promotion - Submit Your Site to 100+ Search Engines!
bestel je vlag