Reservatieaanvraag


Ik wens één of meerdere zalen van De Kronkel te reserveren:

 
 
Mijn gegevens**:
Voornaam*:
 
Naam*:
 
Straat* + nr.*:
 
Postnummer* + gemeente*:
 
E-mailadres*:
 
Telefoon*:
 
GSM*:
 
Ik reserveer De Kronkel in naam van volgende
 
andere:
Naam:
 
Adres:
 
 
Mijn reservatie:
.
  (klik op om je datum te kiezen)
Datum*:
 
(zie de kalender om een vrije datum te kiezen)
   
Gebruikstijd van de zaal*:
van*:
  uur minuten
tot*:
  uur minuten

Gewenste zaal/zalen*:

> Zie plan <

  zaal A
zaal B
zaal C
keuken
Mogelijkheden:
A of B
A + B
C
B + C
A + B + C
C + K : niet mogelijk!
A + C : niet mogelijk!
Aard activiteit*:
 
Andere:
 
Indien gewenst, kun je hier beknopte informatie over je activiteit in De Kronkel noteren. Deze zal als pop-up opgenomen worden in de Kronkelkalender. Ook websiteadressen kunnen...
Korte informatie
over de activiteit:
 
 
Speciale vragen,
opmerkingen:
 

"Ik wens graag de toeristische infomail over Vissenaken te ontvangen."

Deze mail krijg je enkel als je deze optie aanvinkt. Je e-mailadres wordt nadien in geen geval gebruikt om latere e-mails te verzenden ivm met gelijkaardige info.

Meteen na het versturen van dit formulier ontvang je automatisch een e-mailbericht met het overzicht van je aanvraag. Dit is echter nog geen bevestiging van je reservatie. De reservatie is pas geldig:

  • na ondertekening van de 'Overeenkomst voor gebruik van De Kronkel'
  • en na betaling van het voorschot

Vooraleer de betaling van het voorschot in orde is, verschijnt je aanvraag voorlopig in de webkalender. Bij niet betalen van het voorschot binnen de termijn, wordt je aanvraag geannuleerd en verdwijnt de vermelding in de kalender.

Bij twijfel of in dringende gevallen kun je eventueel telefonisch contact opnemen met 'Kronkelinfo'. Niet op zon- en feestdagen!

Hartelijk dank voor je aanvraag!** Privacy-beleid: door het verstrekken van je persoonlijke gegevens laat je De Kronkel toe deze te gebruiken voor de afhandeling van de aangevraagde reservatie van één of meerdere zalen in De Kronkel. Deze gegevens zullen voor geen enkele andere doeleinden gebruikt worden en ze zullen zeker niet aan derden doorgegeven worden. Ten alle tijden kun je je gegevens opvragen en laten wijzigen. Je kan ze ook laten verwijderen na het verstrijken van de datum van reservatie van De Kronkel. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar Kronkelinfo.
Indien je je gegevens wil laten verwijderen voor het verstrijken van de reservatiedatum, vervalt automatisch de reservatie: klik hier om alles te laten verwijderen.

 

 

webhosting
.
domeinnaam domein
Submit Site - Website Promotion
Website Promotion - Submit Your Site to 100+ Search Engines!