2012

Info - medewerkers - de foto's - archief - programmaboekje (pdf, 324 KB)

.
‘Kaviaar of Spaghetti’ is een wervelende en spetterende Italiaanse komedie, waarmee de twee schrijvers, Giulio Scarnacci en Renzo Tarabusi, het Italiaanse blijspel weer op de voorgrond brachten. Na de Commedia dell arte, had Italië geen echte blijspeltraditie meer. De humoristische dialogen, het Italiaanse temperament en de gekke, kluchtige, bizarre, onmogelijke toestanden waarmee dit stuk van bij het begin tot het einde gevuld is, garanderen een hele avond vol puur amusement.
Dit is voor elke leeftijd en niet te missen! Regie Henri Laurent.

Napels in de jaren zeventig van vorige eeuw. Op de hoogste verdieping van een woonblok in één van de vele arme volkswijken woont Leonida Papagatto met zijn hele familie: zijn vriendin Valeria, zijn dochters Fiorella en Violetta, zijn zuster Mathilde. Ieder van hen probeert op zijn manier te overleven en daarvoor worden de meest gekke scenario’s in elkaar gestoken. Het regelmatige beroep van Leonida is ‘invité’… Maar aan zijn geniale brein is een plan ontsproten dat zijn familie voor altijd uit de armoede zal verlossen…
Alles verloopt echter niet helemaal zoals Leonida verwacht had. Hij wordt zelf de dupe van zijn geniaal plan. Of… opent dit nieuwe mogelijkheden om aan fondsen te geraken?

Vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 januari en vrijdag 3 en zaterdag 4 februari 2012,
telkens om 19u30 in De Kronkel.

Kaarten: € 7,00: enkel in voorverkoop. Elke werkdag vanaf 26 december 2011 van 19u tot 20u,
in de Pastorij van Vissenaken, 0479 97 32 65.

 

 

domeinnaam domein
Submit Site - Website Promotion
Website Promotion - Submit Your Site to 100+ Search Engines!