Vissenaken met Toekomst

Een nieuw boek over Vissenaken en een CD met het Vissenaaks Dorpslied

[Bestellen: zie lager]

Het boek

Vissenaken ons dorp leeft heeft in 2009 hard gewerkt aan een nieuw boek over Vissenaken: 'Vissenaken met toekomst'! Het boek is volledig in kleur en bevat maar liefst 144 pagina's! Je vindt er alles in over de vele verenigingen en organisaties in Vissenaken, geschiedenis, anekdotes, bezienswaardigheden…

Voor elk adres in Vissenaken werd ter gelegenheid van 'Dorp met Toekomst' in 2009 één exemplaar gratis gereserveerd! Iedereen kreeg hiervoor een papieren puzzelstuk, dat men op 6 september 2009 moest inruilen voor het echte gepersonaliseerde puzzelstuk (kunstig vervaardigd uit inox), de wandelkaart en het boek.

Voor diegenen die echter extra exemplaren van het boek op de kop willen tikken, of diegenen die niet in Vissenaken wonen, kunnen hier het boek bestellen voor 10 euro per boek.

De CD

En niet alleen een boek... de familie Nackaerts en Kidsrock hebben naarstig gewerkt aan het Vissenaaks dorpslied 'Vissenaken, ons dorp!'. De CD met het lied is nu te bestellen en kost 5 euro het stuk.

Bestellen!

Na bestelling wordt je gecontacteerd om af te spreken hoe je je bestelling kunt ontvangen. Je betaalt het totaalbedrag bij het afhalen.

Gelieve de bevestigingsmail af te printen en mee te brengen: let goed op dat je je e-mailadres correct invult, want anders ontvang je geen bevestigingsmail!

 Voornaam:
Naam:
Straat: Huisnr.:
Postnummer: Gemeente:
E-mail:
Alle velden zijn verplicht in te vullen!
Kijk al je gegevens goed na, bij fouten kunnen we je inschrijving niet noteren.


Aantal boeken (10 euro/exemplaar):

Aantal CD's (5 euro/exemplaar): 


 

 

domeinnaam domein
Submit Site - Website Promotion
Website Promotion - Submit Your Site to 100+ Search Engines!
bestel je vlag