Zaterdag 4 september 2021 vanaf 18u00 tot 1u00


Relax summer music [ 18u00 - 19u00 ]

om in de sfeer te komen, starten wij ons terras met gezellige achtergrondmuziek, om kortweg nog even te genieten van de nazomer.


Free Podium [ 19u00 - 20u00 ]

een uur kan ons podium vrij gebruikt worden om 1 à 2 liedjes te komen zingen. Heb je zin om je muzikaal talent te tonen aan een beperkt publiek, dan is dit wel het moment. Gelieve contact op te nemen met de werkgroep VisSite, die elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19 uur actief is in de pop-up.


BANTON [ 20u30 - 22u00 ]


Foto © Tienen Troef

Banton is een lokale folk-rock band die bestaat uit 4 jongens die gepassioneerd zijn door muziek. Martijn, Pieter, Ruben en Joram spelen nu zo’n vier jaar samen folknummers. Zowel eigen nummers, die ze samen schrijven, als enkele covers. Niet alleen gitaar, bas en drum, maar ook viool, mandoline en fluit bespelen de mannen terwijl ze meerstemmige vrolijke deuntjes zingen.


DJ BEATRO [ 22u00 - 23u30 ]

Beatro is een jonge DJ afkomstig uit Tienen. Met zijn genre van commercieel, urban en house kan hij iedereen aan het dansen brengen. Hij is zeer gekend bij de jeugd en heeft de Oeleboele-fuif al mogen afsluiten.


DJ Mil [ 23u30 - 1u00 ]

DJ Mil voorstellen in Vissenaken en in de ruime omgeving hoeft nauwelijks nog. De DJ met meer dan 20 jaar ervaring, voor jong en oud, van klassiek tot pop, van de golden sixties tot hedendaags… met DJ Mil feesten we nog even door tot het niet meer mag.

 

 

domeinnaam domein
Submit Site - Website Promotion
Website Promotion - Submit Your Site to 100+ Search Engines!
bestel je vlag