Vissenaken, mei-juni 2010

Beste,

Vorig jaar staken de meeste verenigingen in Vissenaken onder impuls van de Landelijke Gilde Vissenaken de koppen bij elkaar om met een gezamenlijk project deel te nemen aan de dorpenwedstrijd ‘Dorp met Toekomst’. Niet zonder succes overigens, Vissenaken eindigde als tweede en greep op een haar na net naast de hoofdprijs.

Uw organisatie droeg toen een steentje bij tot dit succes onder vorm van een zeer welkome sponsoring waarvoor we je nogmaals willen bedanken.

Met de deelname aan de wedstrijd was de teerling geworpen en de samenwerking zomaar opgeven na de climax was geen optie: op 8 december 2009 werd de nieuwe vzw ‘Vissenaken ons dorp leeft’ opgericht.

De VZW overkoepelt en vertegenwoordigt meer dan dertig verenigingen en bedrijven die in Vissenaken een maatschappelijke of toeristische meerwaarde geven. De organisatie wil de samenhang binnen de gemeente versterken en een grotere toeristische uitstraling geven aan Vissenaken, als dorpsraad wil zij ook de gesprekspartner zijn om de belangen van Vissenaken te verdedigen en last but not least zal de vereniging jaarlijks een dorpsfeest organiseren dat telkens zal doorgaan tijdens het eerste weekend na de zomervakantie. Op 4 en 5 september gaat dus de eerste editie van dit dorpsfeest door.
Aan het programma wordt momenteel nog druk gewerkt, maar enkele items zijn al vastgelegd.
Zaterdagavond 4 september wordt voorbehouden voor een dorpsconcert met optredens van drie bands. Zowel beginnende als ervaren groepen staan op het programma.
Zondag wordt gestart met een grote dorpsbarbecue en in de namiddag wordt een gezinsnamiddag aangeboden waarin allerlei activiteiten voor jong en oud worden voorgeschoteld.

U begrijpt dat de organisatie van een dergelijk evenement een hele financiële inspanning vergt en we zijn zo vrij om u (nogmaals) te vragen om ons financieel te steunen. In ruil voor uw bijdrage voorzien wij uiteraard een tegenprestatie onder vorm van het publiceren van uw logo en/of advertentie,… in allerlei drukwerk.
Op keerzijde vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden.
Voor bijkomende inlichtingen mag u gerust een van onze bestuursleden contacteren waarvan u de
contactgegevens op onze website vindt.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Vissenaken Ons Dorp Leeft vzw


Dorpsfeest 4 en 5 september 2010: sponsoring

Hieronder stellen we u de keuzemogelijkheden en bijhorende sponsortarieven voor.
We danken u bij voorbaat.

Ter gelegenheid van het Dorpsfeest voorziet ‘VissenaKEN ONS DORP leeft ‘ volgende drukwerken:

Tarieven

1
€ 10 uw logo in huis-aan-huisfolder en op affiche
2
€ 25 tarief 1 + uw advertentie op website
3
€ 50 tarieven 1 en 2 + uw logo in programmaboekje en tafeldrukwerk
4
€ 100 tarieven 1, 2 en 3 + uw advertentie in de 2 projecties
5
€ 150 tarieven 1, 2, 3 en 4 + uw spandoek in de tent
6
vrije gift meer dan € 150 tarieven 1, 2, 3, 4 en 5

Geïnteresseerd?
Neem contact op met een bestuurslid en stort het totaal op rek.nr. 734-0261307-95 van ‘VissenaKEN ONS DORP leeft’ met vermelding van het gewenste tarief.

Mail je advertentie (pdf en/of logo (vectorieel of hoge resolutie) naar luc@vissenaken.be

Deze pagina is ook als pdf te downloaden:

 

 

domeinnaam domein
Submit Site - Website Promotion
Website Promotion - Submit Your Site to 100+ Search Engines!
bestel je vlag