Vissenaken, januari 2016

Beste,

Eind 2009 werd de vzw ‘Vissenaken ons dorp leeft’ opgericht. De vzw overkoepelt en vertegenwoordigt meer dan dertig verenigingen en bedrijven die Vissenaken een maatschappelijke of toeristische meerwaarde geven. De organisatie wil de samenhang binnen de deelgemeente versterken, de samenwerking tussen de verenigingen bevorderen en een grotere uitstraling geven aan Vissenaken. Als dorpsraad wil zij ook de gesprekspartner zijn om de belangen van Vissenaken te verdedigen. Last but not least zal de vereniging jaarlijks een dorpsfeest organiseren dat telkens zal doorgaan tijdens het eerste weekend van september.

De vorige zeven edities waren zeer succesvol. Op zaterdag 5 september was er het eerste luik van de dorpsfeesten, zijnde Festinaken, met optredens van Phil Hunter, de Romeo’s en DJ Mil. De sfeer was bijzonder goed (700 aanwezigen). Voor het tweede luik, op zondag 6 september vielen vooral het aperitiefconcert, de barbecue, de kunst- en ambachtenmarkt, de oldtimermeeting, de miniatuurkermis en de zeepkistenrace in de smaak. Getuige hiervan de opkomst van meer dan 2.500 bezoekers. Het aanbod was uiteraard veel ruimer.

Op zaterdag 3 en zondag 4 september 2016 organiseren we onze achtste dorpsfeesten. De populaire ROMEO’s zullen dan voor de tweede keer tijdens Festinaken op het podium staan. Ze zullen vooraf gegaan worden door de populaire lokale covergroep Okselvocht. Ook onze huis-DJ Mil is opnieuw van de partij.

We willen deze feesten echter laagdrempelig houden, zodat iedereen kan genieten van de dorpsfeesten. Om dat doel te bereiken zijn we aangewezen op sponsors.

Was u vorig jaar één van onze sponsors, dan zijn we u daar zeer dankbaar en erkentelijk voor. Of bent u dit jaar voor de eerste keer bereid om ons dorpsproject te steunen? In ruil voor uw bijdrage voorzien we uiteraard een tegenprestatie onder vorm van het publiceren van uw logo en /of advertentie,… in allerlei drukwerk. Op de keerzijde vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden en tarieven. Ook dit jaar wordt een videowall op een centrale plaats opgesteld, wat een duidelijke meerwaarde biedt aan onze sponsors.

Graag zijn we eveneens bereid om met u een afspraak te maken en ons

project verder toe te lichten. U kan ons steeds bereiken op de nummers 0496 54 81 72 en 016 82 68 37 of vodl@vissenaken.be en op de nummers 0474 97 74 55 en 016 82 10 66.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van Vissenaken Ons Dorp Leeft vzw,
Wim Bergé (Voorzitter), Jean-Paul Thiry (Ondervoorzitter), Jan Bollen (Secretaris), Francis Coeckelberghs (Penningmeester), Guido Verhaegen (Commissaris), Emile Defau, Didier Rens, Nele Schildermans, Philippe Smolders, Glenn Vangoidsenhoven, Renaat Van Roelen, Greet Verbeylen, Chris Verhaegen en Katty Wouters.


Dorpsfeest 3 en 4 september 2016: sponsoring

Hieronder stellen we u de keuzemogelijkheden en bijhorende sponsortarieven voor.
We danken u bij voorbaat.

Ter gelegenheid van het Dorpsfeest voorziet ‘VissenaKEN ONS DORP leeft ‘ volgende drukwerken:

Tarieven

1
€ 25 vermelding op onze website
2
€ 50 vermelding met logo op onze website + in programmaboekje
3
€ 100 tarieven 1 en 2 + huis-aan-huisfolder + projectie video-wall buiten (2 kaarten inbegrepen)
4
€ 250 tarieven 1, 2 en 3 + affiche + spandoek in tent (5 kaarten inbegrepen)
5
€ 500 tarieven 1, 2, 3 en 4 + Barbecue (2 pers.) (10 kaarten inbegrepen)
6
€ 1000 tarieven 1, 2, 3, 4 en 5 + VIP-arrangement (20 kaarten inbegrepen)

Geïnteresseerd?
Neem contact op met een bestuurslid en stort het totaal op rek.nr. 734-0261307-95 van ‘VissenaKEN ONS DORP leeft’ met vermelding van het gewenste tarief.

Mail je advertentie (pdf en/of logo (vectorieel of hoge resolutie) naar luc@vissenaken.be

 

 

domeinnaam domein
Submit Site - Website Promotion
Website Promotion - Submit Your Site to 100+ Search Engines!
bestel je vlag