De Vissenaakse zeepkistenraces

Het jaar 2010 was rijp om stoute jongensdromen waar te maken: de eerste zeepkistenrace werd geraced tijdens de dorpsfeesten op 5 september 2010. Met 13 kleurrijke bolides van allerlei slag werd het parcours bestreden. De organisatie verliep vlekkeloos en 2011 kende een vervolg met nog 6 extra zeepkisten. De eerste keer werden de tijden nogal geïmproviseerd opgenomen, in 2011 werden grotere middelen uit de kast gehaald. Nog niet perfect, in 2012 kwam het reuzengroot scorebord. Ook zal erin de toekomst aan het spektakelgehalte gesleuteld worden. Met wel 2000 toeschouwers en 15 bolides in 2012 is dit een niet meer te missen belevenis.

Zeepkistenrace Vissenaken 2013
zondag 8 september 2013

[ zie ook de uitslagen van de zeepkistenrace 2013 ]

Wegens het grote succes van onze eerste drie zeepkistenraces tijdens onze Dorpsfeesten van voorbije jaren, komt de vierde editie eraan!

Je kunt vanaf NU reeds inschrijven voor onze Vissenaakse zeepkistenrace op zondag 8 september 2013. Vul onderstaand formulier in. Deelname is gratis.

Denk eraan dat we ook foto's nodig hebben voor het scorebord: van elk teamlid 1 leuke (pas)foto en 1 foto van de zeepkist. Deze foto's worden nergens vooraf getoond.

Indien mogelijk zijn we bereid om tegemoet te komen aan speciale verzoeken zoals het afspelen van aangepaste muziek tijdens de rit. In 2012 konden we niet op zo'n onverwacht verzoek ingaan, maar als de technische accomodatie het in 2013 toelaat, willen we hier graag voor gaan!

[ Lees hier het wedstrijdreglement 2013 ]

[ Noteer ook de 3de zeepkistenrace van Oorbeek, donderdag 15 augustus 2013 vanaf 13u30 ]

Inschrijfformulier

 Voornaam:
Naam:
Leeftijd: jaar

Straat: Huisnr.:
Postnummer: Gemeente:
E-mail:
GSM/telefoon

Naam van ons team

Naam 2de teamlid leeftijd:
Naam 3de teamlid leeftijd:
Naam 4de teamlid leeftijd:

Opmerkingen/speciale verzoeken (indien mogelijk voor ons!):

Hoe wist je van deze zeepkistenrace?

Alle velden zijn verplicht in te vullen! Indien je nog geen voltallig team hebt,
vul je de veldjes met een streepje in.
Kijk al je gegevens goed na alvorens te verzenden.
 

 

domeinnaam domein
Submit Site - Website Promotion
Website Promotion - Submit Your Site to 100+ Search Engines!
bestel je vlag