Dorpsfeesten 2016: overzicht sponsors: klik hier

Vissenaken Dorpsfeesten 2016

Zaterdag
3 sept
29/08 tot 07/09:
Fotowedstrijd
Zondag
4 sept

Zaterdag 3 september
Doorlopend: Foodtruck Festival

Vanaf 14u00 tot na Festinaken

NIEUW

Voor de eerste keer op zaterdag 3 september van de Vissenaakse dorpsfeesten. Een gezellige markt waar mobiele keukentjes op een originele manier op het Sint-Pieterspleintje te midden van de T-Run loopwedstrijd een waaier van lekkere gerechtjes / street food aanbieden. Een feest voor jong en oud, een hotspot waar mensen bij elkaar komen.
Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden, waar ook gezellige ambiance muziek gebracht door The Wagon Wheel Wanderers niet ontbreekt.

One Lunch A Day

Voor festivals vind je aan deze food truck Chili con/sin carne en Quesadillas; ter plaatse gebakken tortillas met kip, salsa sausje, paprika, tomaat, bosui en cheddar kaas. Ook in veggie vorm verkrijgbaar.

T Vanneke

Onze caravan in retrostijl is het puntje op de j van élk feestje!
Dit met ambachtelijk roomijs, pannenkoeken, desserts, etc.

RemorK

RemorK serveert Croques met een Hoofdletter, gemaakt met verschillende soorten brood en boordevol soms verrassende vullingen!

Burg-A-Licous

Burg-A-Licious brengt de wereld van burgers naar een hoger niveau. De burgers worden niet gemaakt van gehakt, maar wel van garpacho van rund of kip. Op deze manier krijg je de ervaring van zowel burger als pita.
Burg-A-Licious biedt vooropgestelde 100% kip en 100% beef burgers aan maar ook burgers zoals de Italion Stalion met extra’s als groene pesto, mozzarella, rode ui en zongedroogde tomaat.
Dit is niet alles, Burg-A-Licious biedt ook de mogelijkheid aan om zelf jouw burgers samen te stellen! Alle burgers worden gepresenteerd met een ciabatabroodje en een saus naar keuze.

Me Gusta Coffee And Sweets

Een mobiele retro koffiecaravan waar je rustig kan genieten van een heerlijke espresso, perfect gestoomde cappuccino, chococcino of Iced coffee, gezet volgens de regels van de kunst door Barista Joeri Smets.
Bij Me Gusta coffee & sweets waan je je terug in “the sixties“ waar alles zo gemoedelijk, authentiek en vooral met veel liefde gebeurde. In ware retrostijl wordt er naar hartenlust koffie gezet en geschonken vergezeld van een koekje of een cakeje. Samen met een streepje muziek en een lach van de barista kan je dan heerlijk genieten van de kleine dingen des levens.

PepeRosso

PepeRosso serveert je vanuit haar food caravannetje overheerlijke homemade pasta’s. Laat je onderdompelen in haar Italiaanse smaken!
PepeRosso – Pasta on the Road – serveert verschillende soorten sauzen, voor ieder wat wils. De pasta’s worden door mezelf met veel passie en liefde gemaakt. De sauzen zijn ontstaan uit een samenwerking met een echte Italiaanse kok. We kunnen dan ook zeggen “Food on Wheels with Italian Taste”.

 

 

domeinnaam domein
Submit Site - Website Promotion
Website Promotion - Submit Your Site to 100+ Search Engines!
bestel je vlag