Dorpsfeesten 2016: overzicht sponsors: klik hier

Vissenaken Dorpsfeesten 2016

Zaterdag
3 sept
29/08 tot 07/09:
Fotowedstrijd
Zondag
4 sept

Fotowedstrijd:
Vissenaken ons dorp leeft, 2016

1. Concept

De fotowedstrijd ‘Vissenaakse dorpsfeesten 2016’ wordt georganiseerd door Vissenaken ons dorp leeft vzw.
Het thema is dan ook ‘dorpsfeesten Vissenaken 2016’. De foto’s dienen genomen te zijn vanaf de opbouw, tijdens of bij het afbreken van de dorpsfeesten in Vissenaken en moeten een verband tonen met de dorpsfeesten.
De deelnemers kunnen hun foto’s afleveren bij Philippe Smolders of Nicolas Callens.
Uit alle foto’s wordt een top drie samengesteld. De winnaar ontvangt een aankoopcheque of cadeau ter waarde van € 50, de tweede € 30, de derde € 20.

2. Looptijd en timing

De fotowedstrijd start op maandag 29 augustus 2016 en loopt tot 7 september 2016.
De foto’s moeten uiterlijk op 15 oktober ingeleverd zijn bij de organisatie van VODL.
De wedstrijd staat open voor alle personen die op het Belgisch grondgebied wonen.
De winnaar van de aankoopcheque wordt na afloop van de wedstrijd persoonlijk op de hoogte gebracht.
De beste foto’s verschijnen in het eerst volgende VODL-krantje en worden tentoongesteld tijdens de nieuwjaarsreceptie waarop ook de prijzen verdeeld worden.

De jurering gebeurt door een onafhankelijke club of organisatie die geen banden heeft met onze organisatie Vissenaken ons dorp leeft vzw. De club of organisatie wordt pas kenbaar gemaakt nadat al de werken zijn ingeleverd, na 15 oktober 2016.

3. Prijzenpot

Prijzen: ter waarde van € 50, € 30, € 20, aankoopcheques of cinema tickets.
De aankoopcheque of bioscooptickets kunnen niet worden omgeruild voor geld.

4. Deelname aan de wedstrijd

De deelname aan de wedstrijd is gratis.
Er zijn slechts drie foto’s per auteur inleverbaar.
Elke deelnemer kan maximum één prijs winnen en er kan maar één prijs gewonnen worden per woonadres.

Deelname aan deze wedstrijd houdt de onvoorwaardelijke aanvaarding van dit reglement in. Alle situaties die niet uitdrukkelijk door dit reglement zijn voorzien, worden op soevereine wijze beslecht door de organisatoren.
In geval van misbruiken, misleiding of bedrog behoudt Vissenaken ons dorp leeft (VODL) zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer zonder meer van deelname aan deze en/of andere wedstrijden uit te sluiten.

VODL behoudt zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen. De organisatoren kunnen daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook.
Door een foto in te leveren erkent de deelnemer dat hij/zij de rechten voor publicatie bezit, dat deze foto door VODL rechtenvrij kan worden gebruikt en gaat de deelnemer akkoord met publicatie van deze foto.
Indien de foto gebruikt wordt in publicaties zal de fotograaf hierover ingelicht worden en zal hij of zij een exemplaar bezorgd worden.

5. Formaten afmetingen

Foto’s of afdrukken dienen ingeleverd te worden voor 15 oktober 2016 op minimum formaat van 13 cm x 18 cm opgeplakt bij voorkeur op een passe-partout van minimaal 20 cm x 30 cm. Maximale afmetingen van foto’s of afdrukken zijn 40 cm x 50 cm, maximale passe-partout is dan 50 cm x 70 cm. Passe-partouts zijn niet verplicht maar kunnen foto’s wel beter tot hun recht laten komen.
Op de voorzijde van de afdruk of foto mag de naam van de auteur niet weer gegeven zijn, ook op de achterzijde mag geen naam van eender wie voorkomen. Als dit toch het geval is, wordt de foto geweigerd en komt hij niet in aanmerking voor jurering. Er zal enkel een nummer of code achteraan op het werk aangebracht worden ter identificatie. Deze codelijst zal niet bekend gemaakt worden zolang de jurering niet is gebeurd.
Na de jurering kunnen de ingeleverde foto’s terug opgehaald worden op de algemene vergadering van Vissenaken ons dorp leeft.

6. Varia

Inlevering adres, na telefonische afspraak of mail:

  • Philippe Smolders, philsmol@gmail.com, Sint-Pietersstraat 4, Vissenaken, 0471 87 25 78
  • Nicolas Callens, nicolas.callens@hotmail.com

 

 

domeinnaam domein
Submit Site - Website Promotion
Website Promotion - Submit Your Site to 100+ Search Engines!
bestel je vlag